Travian Builder Son Sürüm İndir ! - Travian Builder

Travian Builder Son Sürüm İndir !


Travian builder nedir? nasıl indirilir?


Travian builder, türkiye'de bilinen en popüler oyunlardan travian için kullanılan yardımcı bir programdır. hiç şüphesiz travian oyunu tarafından kullanımı yasaktır, kullanan oyuncuların bunu bilerek ve hesaplarının ilerleyen zamanlarda yasaklanma ihtimalini göze alarak kullanmaları gerekmektedir. her kullanıcı için programın eksik yanları olabilir, ama programın hiç olmadığını hayal edersek, en azından işe yarar yanlarını kullanabiliriz. diğer yazılarımı da zaman zaman ekleyerek neyin nasıl yapılacağını anlatacağım.

kullanımı için android işletim sistemini kullanan bir telefona ihtiyacımız var.
google playdan travian builder'ı android telefonumuzu indiriyoruz. telefonunuzdan google play'e girip arama kısmına travian bulider yazarsanız programı mutlaka görürsünüz.

İşe yarar yanları nelerdir?

  1. inşaat emri verebilirsiniz.
  2. düzenlediğiniz yağma listesine otomatik yağma gönderebilirisiniz
  3. kendi köyleriniz arasında veya başkalarının köylerine hammadde göndermek için pazarcıyı kullanabilirsiniz.
  4. kahramanınızı maceraya gönderebilirsiniz.
  5. sınırsız ve sınırlı miktarda veya asker sayısı sınırlı olacak şekilde o miktarda sınırsız asker basma talimatı verebilirsiniz. örneğin: 1. 20 asker bas ve bir daha basma(20/1) . 2. 20 asker bas, basım bittikten sonra bir kere daha bas(20/2). 3. 20 asker bas, basım bittikten sonra basıma devam et(20/0). (bunu detaylı bir şekilde anlatacağım takılmanıza gerek yok.)
  6. 9 veya 15 tarlalı köyleri veya fil araması yapabilirsiniz, ben bunun pek sağlıklı çalıştığını düşünmüyorum. programı kullanmak yerine travibot sitesini kullanabilirsiniz. tarla araması için en iyi çözüm, gold hesabınızın olması.
  7. koordinatını belirlediğiniz bir köye yine sizin verdiğiniz ayarlarda saldırı yapabilirisiniz. bir köyü reislemek için iyi bir seçenek.
  8. köyünüze saldırı geldiğinde bundan haberdar olabilirsiniz ama o da pek sağlıklı çalışmıyor.
  9. belirlediğiniz köylerde belediye kurulu ise otomatik festival talimatı verebilirsiniz.
  10. (eklemeler yapılacaktır.)

Bilinmesi ve yapılması gerekenler

  1. program sürekli açık kalmalı, ki bu telefonunuzda sürekli şarj tüketmesine neden olacaktır.
  2. programın zaman zaman durma, bug gibi sorunları çıkartabilir. ara ara programı kontrol etmek gerekir.
  3. program açıkken, bilgisayarından travian'a girdiğiniz zaman, köyleriniz aranızda sürekli geçişi farkedeceksiniz, eğer ısrarla programa direnizseniz A köyünüzde yapacağı işlemi B köyünde yapabilir.
  4. program aslında çok fazla internet tüketmiyor ama birden fazla köyde yağma listeniz var ve bu yağma listelerinizi gönderme dakika aralığı kısa ise mb tüketimide artacaktır.
  5. telefonunuzun ısınmasına ve kasmasına neden olabilir. yeni modellerde bu sorun eskilerine nazaran daha az.
  6. (devamı gelecektir.)

Travian Builder Son Sürüm İndir !

Yorum Gönder

1 Yorumlar