Travian Builder Türkçe - Travian Builder

Travian Builder Türkçe

1) Pasif oyuncuları tespit edin !

Yağma listesi oluştururken bize en büyük nimet herhalde karşılık vermeyen, hammaddelerini sanki bizim için üretmiş gibi bize sunan oyuncular olurdu :)
Peki biz oyun içerisinde pasif oyuncuları, aktif olmayan oyuncuları nasıl tespit edeceğiz?
Bu verilere tamamen güvenmek doğru olmayabilir ancak harita üzerinde saatlerde gezip liste oluşturmak yerine bu listeyede güvenilebilir.

Kullanacağımız internet sitesinin ilerleyen zamanlarda kapanma ihtimaline karşı kullanacağımız, aratacağımız kelimeler "Travian inactive finder" veya "inactive user finder travian" şeklinde olmalıdır.

http://travianstats.de/ internet sitesine giriyoruz.
sitenin sol tarafından dili türkçe yapabilirsiniz.
sağ tarafından oynadığınız serverı seçiyorsunuz.
sol taraftaki menü listesinden inactive finder-inaktif bulucu'ya tıklıyoruz.
karşımıza gelen listeye kendi koordinatımızı yazıyoruz.

ve pasif oyuncuların listesi önümüze dökülüyoruz.
Distance mesafe anlamına geliyor. Sayı ne kadar küçükse bize o kadar yakın, sayı ne kadar büyükse bize o kadar uzak olmuş oluyor. Bu şekilde listenizi yapabilirsiniz. Aksi durumlarda yorum yaparak bana ulaşabilirsiniz.


2) Köyünüze en yakın Natar köyünü bulun !


En kısa ve özet şeklinde anlatıyorum. Kendi köyümüze en yakın Natar köyünü neden merak edeyim diye soruyorsanız burada ne işiniz var arkadaş :)

Günlük ödevler listesinde 3+3+3 toplamda 9 puanı toplayabilmek için "Bir Natar köyüne saldır"manız gerekiyor. Oyunun ilk safhalarında bulunduğunuz harita içerisinde en yakın natar köyü en dibinizde olma ihtimali bayağı düşük o yüzden bu ödevden tam 9 puan toplayabilmek için bizim 3 defa Natar köyüne saldırmamız gerekiyor. En iyisi öleceklerini bilsekte 1 asker göndermektir. Oyun başlarında Natarlarda bir ganimet elde edemeyeceğimiz için askerlerimizi ziyan etmemize gerek yok. Şimdi bize en yakın Natar köyünü nasıl bulabileceğimize bakalım.

Bağlantısını vereceğim internet sitesinin ilerleyen zamanlarda kapanma ihtimaline karşı internette aratacağınız ana sözcük : "Natar Finder" veya "Natars Finder" veya "Travian Natars Finder" olmalıdır.
Biz şimdilik elimizdeki internet sitesini kullanalım.


http://travianstats.de/ internet sitesine giriyoruz.
sol tarafta sitenin dilini Türkçe yapabilirsiniz.
sitenin sağ tarafından oynadığınız serverı seçin.
soldaki menü listesinde "natar bulucu" veya "natar finder" linkine tıklayın.
gelen ekrana serverdaki koordinatınızı girin.
girdikten sonra mevcut listeniz yenilenecek.

Distanz tıklarsanız liste yakından-uzağa veya uzaktan-yakına doğru liste olacaktır. En küçük sayı bana en yakın natar köyü olurken, en büyük sayı bana en uzak natar köyü olacaktır. Ekran görüntüsünü paylaşıyorum ki akıllarda soru işareti kalmasın.
Basit bir işlem bir sıkıntı olursa yorum yazabilirsiniz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar